mITnetDesign_logo
Your IT department
 |    Home    |    Servicii    |    Preturi    |    Contact    | 
Think outside the pattern!

Costuri si tarife

Oferim doua modalitati de colaborare:
  • Abonament - servicii oferite lunar
  • Ocazional - servicii oferite sub forma de interventie

Recomandam forma de abonament, deoarece implica o familiarizare cu mediul de lucru, cu statiile si cu sistemele de operare - ceea ce poate diminua intervalului de timp alocat unei probleme tehnice. Un serviciu prestat ocazional impiedica aceste avantaje. In plus, se beneficiaza de un discount la servicii suplimentare neacoperite de contract.

Costurile serviciilor oferite de catre echipa noastra se stabilesc in functie de tipul activitatii prestate si metoda de colaboare aleasa.
Datorita numarului mare de factori care pot influenta atat pretul unui abonament, cat si o taxa de interventie (ex: numarul de statii de lucru sau de servere aflate in administrare, timpul de raspuns, tipul de serviciu prestat samd), costurile se stabilesc pentru fiecare situatie in parte.

-  Preturi servicii:

- consultanta IT & telefonie: 70 Euro/ora
- configurari/reconfigurari echipamente: 50 Euro/ora
- configurari/reconfigurari servere (Unix, Windows): 75 Euro/ora
- configurari/reconfigurari statii de lucru (Unix, Windows): 30 Euro/ora
- webdesign: 30 Euro/ora
- conceptie grafica(pliante, cataloage, logo-uri): 35 Euro/ora


* preturile nu contin TVA si se calculeaza in Lei la cursul oficial BNR din data emiterii facturii.
** pentru companiile ce opteaza pentru servicii pe baza de abonament, serviciile oferite in afara contractului beneficiaza de discounturi.
*** preturile se pot negocia in functie de volum.


Parteneri
Dentotal Protect SRL Baruch SRL


left image

Consultanta IT & telefonieProiectare LAN, acces WAN, VPNDezvoltare WEB
Domeniul IT este intr-o continua dezvoltare. Prin intermediul nostru clientii au acces la informatii despre solutii profesionale de IT pe care isi pot dezvolta afacerile intr-un mod cat mai eficient. Dezvoltarea si optimizarea retelelor de date si telefonie, securizarea informatiilor, flexibilitatea accesului la date, toate acestea pot fi la indemana dumneavoastra puse de catre noi intr-o lumina clara si limpede astfel incat sa aveti o viziune clara asupra serviciilor ce va sunt necesare. Solutiile noastre includ in primul rand optimizarea costurilor ridicand in acelasi timp gradul de profesionalism al serviciilor de care aveti nevoie. Calitatea ne scoate in evidenta fata de competitorii nostri.mITdesign intelege ca fiecare client are cerinte si asteptari proprii. Fiecare companie este unica, chiar daca exista o tendinta spre standardizare din punct de vedere IT. Astfel, responsabilitatea noastra este sa venim in intampinarea acestor cerinte intr-o maniera profesionala astfel incat platforma tehnica pe care clientul isi pregateste activitatea, sa functioneze impecabil. Outsourcing-ul de IT poate reprezenta in momentul de fata o economie importanta in orice companie si un salt calitativ al serviciilor de IT, nelipsite in orice activitate. Fie ca aveti nevoie de o proiectare a retelei de date si telefonie si conexiuni la internet sigure si rapide, sau doriti pur si simplu sa optimizati platforma pe care lucrati acum, mITdesign implementeaza solutii profesionale astfel incat dumneavoastra sa va puteti desfasura activitatea nestingherit.Oferim servicii de programare si realizare pagini web folosind un design eficient si tehnici de programare dezvoltate in urma anilor de experienta in domeniu. Avem o viziune orientata spre optimizare si privim fiecare proiect ca pe o noua provocare in depasirea asteptarilor clientului. Intotdeauna ne orientam atat dupa dorintele clientului cat si dupa perspectiva vizitatorului. Folosim moduri de abordare clasice si neconventionale pentru realizarea unor proiecte simple dar compacte, a unor site-uri placute privirii, care se incarca in cel mai scurt timp posibil si prin care se navigheaza intuitiv. De asemenea, folosind cele mai potrivite cuvinte cheie, se asigura o cotatie foarte buna pentru motoarele de cautare, serviciile SEO oferite de noi imbunatatind mult sansele de plasare in top 10 in cautarile Google.
Copyright © 2008-2010 mITnet Design SRL. Toate drepturile rezervate.
Site-ul www.mitdesign.ro este optimizat pentru browser-ele Mozilla Firefox si Internet Explorer, cu rezolutia minima de vizualizare de 1024x768 pixeli.
Pentru probleme legate de functionalitatea site-ului va rugam le semnalati la office@mitdesign.ro

 ::    Home    ::    Servicii    ::    Preturi    ::    Contact    :: 
Concept & design : mITdesign